Sport

Hapet “Java Evropiane e Sportit” në Kosovë

Hapet “Java Evropiane e Sportit” në Kosovë

Komiteti Olimpik i Kosovës edhe këtë vit ka hapur “Javën Evropiane të Sportit”, që mbahet nën patronatin e ministrit në detyrë të Kulturës, Rinisë dhe Sport, Kujtim Gashi.

Këtë herë, KOK-u ka organizuar “Forumin për Sportin”, i cili ka për qëllim të mbledh të gjithë përfaqësuesit e lartë të sportit, kontribuuesit, biznesmenët, institucionet qendrore dhe ato lokale, gazetarët sportivë, dhe të gjithë ata që kanë kontribuuar në forma të ndryshme në sport, në mënyrë që bashkërisht të diskutojnë problemet e shumta që preokupojnë sportin, klubet, sportistët tanë, si dhe komunat.