Sport

Dresheviqi në mesin e më të mirëve në Eredivise në muajin gusht

Dresheviqi në mesin e më të mirëve në Eredivise në muajin gusht

Një gol i bukur nga goditja e dënimit. Një gol edhe më i bukur me goditje të saktë nga rreth 35 metra largësi dhe paraqitjet e fantastike në pesë ndeshjet e para të kampionatit kanë bërë që mbrojtësi Ibrahim Dresheviq të hyjë në formacionin e muajit gusht në Eredivisie.