Sport

Sfidat më të mëdha të Kosovës vijnë para ndeshjeve më të mëdha

Sfidat më të mëdha të Kosovës vijnë para ndeshjeve më të mëdha

Në secilin grumbullim përzgjedhësi Bernard Challandes është përballur me mungesë të ndonjë lojtari të rëndësishëm e po ashtu me situatat jo të mira të lojtarëve të caktuar në klubet e tyre.

Por si asnjëherë më parë, Challandes para ndeshjeve me Çekinë dhe Anglinë po përballet me sfidë të madhe, me mungesën e plot pesë lojtarëve, titullarë të padiskutueshëm, shkruan sot Koha Ditore.