Sport

Fjolla Ajeti i bashkohet KBF Prishtinës

Fjolla Ajeti i bashkohet KBF Prishtinës
 

Lojtarja e përfaqsueseve të reja në basketboll Fjolla Ajeti, zyrtarisht është bërë pjesë e skuadrës nga kryeqyteti për edicionin 2019/2020.

Fjolla Ajeti i është bashkuar KBF Prishtinës, ajo gjatë kësaj vere ishte pjesë e përfaqsueseve U20 dhe U16.