Sport

Gara për titujt olimpikë të Usain Boltit

Gara për titujt olimpikë të Usain Boltit

Ishte një mbrëmje e së shtunës, më 20 gusht të vitit 2008, dhe tifozët në "Folenë e zogut" ishin të fiksuar për të parë Usain Boltin në finale në 200 metra vrapim.

Katër ditë më herët sprinteri xhamajkan, atëbotë 21-vjeçar, shokoi stadiumin nacional në Pekin duke fituar garën në 100 metra sprint, në mënyrë spektakolare.