Sport

Coco Gauff, tenistja që pritet ta dominojë skenën

Coco Gauff, tenistja që pritet ta dominojë skenën

Është ora 19:00 në një ditë me shi në Delray Beach të Floridas dhe rreshti para një palestre në parkun Pompey është i gjatë, aq i gjatë sa që disa kanë vendosur edhe të ulen nëpër karrige për të pritur radhën e tyre.

Ata kanë ardhur për të parë sensacionin e tyre të tenisit. Rreshti po ec ngadalë. Coco Gauff po e merr shtruar.