Sport

Bunjaku, përforcimi i radhës i Yllit

Bunjaku, përforcimi i radhës i Yllit

Golden Eagle Ylli ka prezantuar përforcimin e radhës. Bëhet fjalë për Valon Bunjakun, fundorin e Përfaqësueses së Kosovës dhe deri tash i Prishtinës.

“Nuk ka qenë e lehtë të ndahem pas 2 viteve në Prishtinëm, mirëpo kushtet e ofruara nga Golden Eagle YLLI dhe projekti i trajnerit Arben Krasniqi, më kanë bindur të vi në Suharekë”, ka thënë Bunjaku, sipas njoftimit nga Ylli.