Sport

Me Garitanon, Bilbao po shpreson të fitojë trofe të madh

Me Garitanon, Bilbao po shpreson të fitojë trofe të madh

Gaizka Garitano me pasion shpjegon pse Athletic Bilbao është "kundërhelm" i futbollit modern. "Është ndryshe kur nuk luan vetëm për para, vetëm për të fituar tituj, por për fanellën, për vlerat tona, për familjet tona, shoqërinë. Është diçka e veçantë në këtë botë", thotë Garitano.

Athletic Bilao angazhon vetëm futbollistë nga Baska, që mbulon veri-lindjen e Spanjës dhe jug-perëndimin e Francës, një rregull që ka mbetur që nga themelimi i klubit në vitin 1898, shkruan The Guardian.