Sport

Vrapimi për të lënë kohën në burg prapa

Vrapimi për të lënë kohën në burg prapa
 

Në mëngjesin pasi kompletoi maratonën e tij të parë të Bostonit, Markelle Taylor ishte ulur dhe po bisedonte me një çift nga Australia për erën që mbizotëroi gjatë garës. Ai ndiente keqardhje për një atlet nga Oregoni që rrëshqiti në një lëvore të bananes.

Markelle 46-vjeçar përfundoi garën me rekord personal prej 3:03.52 orë. Ata ishin të impresionuar me të, përcjell Koha Ditore shkrimin e NYT.