Sport

Kosovës i duhet fitore e thellë për të mbajtur shpresat

Kosovës i duhet fitore e thellë për të mbajtur shpresat

Basketbollistët e Kosovës janë të përkushtuar që të fitojnë ndeshjen me Britaninë e Madhe dhe kështu të fitojnë të drejtën për të shpresuar se në ndeshjen e fundit të grupit, rrethanat do të janë në favor të tyre.

Kosova duhet të fitojë ndaj Britanisë së Madhe me rezultat më bindës se që humbi ndeshjen e parë, për të pasur pak shpresë për të kaluar në kualifikimet e rregullta për Kampionatin Evropian të vitit 2021.