Sport

Sonny Liston dhe vdekja e tij misterioze që ende përndjek boksin

Sonny Liston dhe vdekja e tij misterioze që ende përndjek boksin

Në janar të vitit 1971, ish-kampioni i botës në peshën e rëndë në boks, Sonny Liston u gjet i vdekur në shtëpinë e tij në Las Vegas. Një mjek ligjor kishte thënë se vdekja e tij erdhi nga shkaqet e natyrshme, mirëpo disa thonë se e vërteta është dukshëm më e errët.

Ishte vonë në mbrëmje kur Geraldine Liston u kthye në shtëpi dhe gjeti gazetat grumbull në derën e saj.