Sport

Prishtina e bindur në fitore ndaj St Joseph's

Prishtina e bindur në fitore ndaj St Joseph's

Për të dytin vit rresht, skuadra e Prishtinës e ka bërë udhëtimin e gjatë për në Gjibraltar. Vjet udhëtimi ishte i suksesshëm - u mor fillimisht barazim 1:1 ndaj skuadrës Europa e më pas u arrit fitore ndaj saj me shifrat 5:0 në Mitrovicë dhe kështu u kalua raundi.

Këtë herë barazimi për Prishtinën do të jetë i vlefshëm vetëm nëse është me dy apo më shumë gola, ndërsa me 1:1 sigurohen vetëm vazhdimet. Por te Prishtina nuk e mendojnë barazimin. Duan fitore ndaj skuadrës St Joseph's. Me fitore, Prishtina kalon në raundin e parë kualifikues, shkruan sot Koha Ditore.