Sport

Donjeta kërkon lavdinë në Minsk pas telasheve pafund

Foto: KB Gollaku
 

E përballur më herët me diskriminimin, Donjeta Sadiku ka përballuar një lëndim të dorës e po ashtu telashet për të arritur peshën dhe është e gatshme për paraqitje në Lojërat Evropiane "Minsk 2019".

Edicioni i dytë i Lojërave Evropiane nis të premten (sot), ndërsa boksierja 19-vjeçare të enjten ka mësuar atë që i ka ofruar shorti. Sadiku, ekipi i Kosovës në boks dhe pjesa më e madhe e delegacionit të mërkurën kanë udhëtuar për në kryeqendrën bjelloruse, ndërsa boksierja më e mirë e vendit shpreson që prej Minskut të kthehet me lavdi.