Sport

Federata e Karatesë reagon ndaj KOK-ut

 

Federata e Karatesë e Kosovës ka vlerësuar se Komiteti Olimpik i Kosovës ka bërë ndërhyrje flagrante në punët dhe politikat e brendshme të FKK-së.

Federata e Karatesë, të premten, ka bërë një reagim publik, që ka të bëjë me pjesëmarrjen e Alvin Karaqit në Lojërat Evropiane që mbahen më vonë këtë muaj në Minsk të Bjellorusisë, shkruan “Koha Ditore”.