Sport

Fitorja e Kosovës ndaj Bullgarisë tremb Anglinë

Fitorja e Kosovës ndaj Bullgarisë tremb Anglinë

Mediumi i madh britanik, “The Guardian”, ka botuar një artikull ku flet për 4 pikat kyçe të kombëtares angleze të futbollit.

Ndër të tjera ka zgjedhur edhe përballjen me Kosovën dhe thotë se është e çuditshme pse Federata Angleze vendosi që ndeshja me Kosovën të luhet në stadiumin St Mary’s e jo në Wembley.