Sport

KBF Prishtina dhe KFF Mitrovica shpërblehen me nga 10 mijë euro

KBF Prishtina dhe KFF Mitrovica shpërblehen me nga 10 mijë euro
 

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sporti, Kujtim Gashi, ka pritur në takim basketbollistet e Klubit Prishtina dhe futbollistet e Klubit Mitrovica bashkë me trajneret e tyre.

Qëllimi i këtij takimi ishte mbështetja e klubeve me nga 10 mijë euro nga ana e Ministrisë pas sukseseve të njëpasnjëshme të këtyre klubeve.