Sport

Me kë do të përballet Feronikeli në start të rrugës për “Champions”

Me kë do të përballet Feronikeli në start të rrugës për “Champions”
 

Feronikeli, si kampion i ri i Kosovës, në fund të muajit qershor do të nisë rrugën për kualifikim në Ligën e Kampionëve.

Ekipi nga Kosova edhe këtë vit do të nisë këtë rrugë nga faza parakualifikuese. Në turneun, që këtë herë do të luhet në Kosovë, do të përballen kampioni i Kosovës, Feronikeli, kampioni i Andorrës, ai i San Marinos dhe Gjibraltarit.