Sport

Gjakova përfiton afër 1.7 milion euro investime në arena sportive

Gjakova përfiton afër 1.7 milion euro investime në arena sportive
 

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, priti sot në takim kryetarin e Komunës së Gjakovës, Ardian Gjini.

Përmes një komunikate për media bëhet e ditur se në këtë takim, Gashi e Gjini kanë nënshkruar dy memorandume bashkëpunimi për mbështetje financiare për projektet “Renovimi i Stadiumi të Qytetit në Gjakovë” dhe “Ndërtimi i kompleksit të tenisit në Komunën e Gjakovës”.