Sport

Gjashtë skuadra, tri duele dhe një synim: mbijetesa

 

Në dy ditë është ndarë xhiroja e 31-të e Ipko Superligës së Kosovës në futboll, ashtu siç është ndarë edhe gara në të.

Gara tashmë po zhvillohet për titull të kampionit, me tri skuadra pjesë të saj, dhe për të shmangur pozitat që dërgojnë në barazh, me shumë skuadra pjesëmarrëse.