Sport

Anulohet minimaratona 5km

Anulohet minimaratona 5km
 

Është anuluar minimaratona 5km e cila ishte paraparë që të zhvillohej sot në mesditë.

Organizatorët njoftuan në rrjetin social “Facebook” se për shkak të motit me shi është shtyer minimaratona dhe ditëve në vijim do të informoheni për datën se kur do të mbahet.