Sport

Vrapimi për autizëm

Vrapimi për autizëm
 

Sot në mesditë mbahet minimaratona 5 km në Prishtinë, ku të gjitha mjetet e mbledhura nga shitja e numrave do t’i dedikohen fëmijëve me autizëm.

Vrapimi nis në sheshin ‘Zahir Pajaziti’, në ora 12:00. Ndërsa nga ora 11:00 është paraparë të mbahet Festivali Muzikor, ku të pranishmit do t’i argëtojë Dafina Zeqiri, Lumi B dhe Dj Gamble.