Sport

Bashota po shtyn tenisin kosovar në nivele të reja

Bashota po shtyn tenisin kosovar në nivele të reja
 

Në dy pjesëmarrjet e para, Kosova kishte gjithsej tri fitore në Fed Cup, garën e përfaqësueseve në tenis të femrave. Në pjesëmarrjen e tretë, Kosova ka barazuar shifrën prej tri fitoreve dhe mund të shtojë edhe një tjetër të shtunën.

Përfaqësuesja e Kosovës në tenis të enjten fitoi me rezultatin e përgjithshëm 2:1 ndaj Kongos, për fitoren e tretë në FED Cup 2019, shkruan sot “Koha Ditore”.