Sport

“League of Legends” dërgon një kosovar në Brazil për garën botërore

Foto: Driton Paçarada
 

Së shpejti në Kosovë do të nisë turneu 1v1 i videolojës “League of Legends” në kuadër të “RedBull Player One 2019”, fituesi i së cilit do të shkojë në Brazil për të përfaqësuar Kosovën në garën botërore.

Organizatorët kanë njoftuar se këtë vit, që është edicioni i dytë i turneut në Kosovë, kualifikimet do të luhen edhe në Prizren, online dhe në Prishtinë.