Sport

Hidhet shorti për turneun “Adem Jashari”

 

Nën organizimin e Komisionit të Futsallit të Federatës së Futbollit të Kosovës, më 2 dhe 3 mars, do të zhvillohet turneu ndërkombëtar memorial “Adem Jashari”, transmeton Koha.net. 

Pjesëmarrës në këtë turne janë FC Shkupi, FC Prishtina Futsal, FC Drenica Tradita dhe SEEU Futsal nga Tetova.