Sport

Albin Tahiri i 45-ti në Botërorin e Suedisë

Albin Tahiri i 45-ti në Botërorin e Suedisë
 

Skitari që po e përfaqëson Kosovën në Kampionatin Botëror në Are të Suedisë, e ka përfunduar garën e super-sllallomit të madh dhe është radhitur në vendin e 45-të, nga 49 garues sa e përfunduan pistën.

Skitari Tahiri, në garën ku pjesëmarrës ishin 70 garues, u lëshua për 1 minutë, 31 sekonda e 72 të qindtat, dhe ishte afër tetë sekonda larg vendit të parë.