Sport

Dyfishimi i shpërblimit për kampion motivon Bashkimin

 

Dyfishimi i shpërblimit nga Federata e Basketbollit të Kosovës (FBK) për klubet e basketbollit për rezultate të mira gjatë këtij edicioni, është pritur mirë nga të gjitha ekipet, në veçanti ato të Ligës së Femrave.

Te kampioni në fuqi, KBF Bashkimi besojnë që kjo lëvizje do të jetë motiv për të gjitha ekipet dhe se rivaliteti për fazën e dytë që nis muajin tjetër, do të jetë dukshëm më i madh.