Sport

Bajraliu dhe Rushiti, tenistët më të mirët të vitit 2018

Bajraliu dhe Rushiti, tenistët më të mirët të vitit 2018
 

Granit Bajraliu dhe Arlinda Rushiti janë zgjedhur tenistët më të mirë të vitit 2018, nga Federata e Tenisit e Kosovës.

Tenisti i klubit Rilindja nga Prishtina, Bajraliu, ka arritur disa rezultate pozitive në arenën ndërkombëtare. Sukseset nuk i munguan as Rushitit që jeton në Zvicër, por që përfaqëson Kosovën, transmeton KTV.