Sport

Një refer si Lata

 

Latif Demolli e kishte të shkurtër karrierën si boksier. Vetëm tre vjet i zgjati ajo në klubin më të suksesshëm në Kosovë, Prishtina. Për periudhën 1980-1983, Demolli boksoi jashtë shtetit të atëhershëm vetëm në dy raste, në Itali dhe Hungari.

Por si refer në ring dhe gjyqtar jashtë tij, punë që e bën tash e 35 vjet, Demolli ka qenë në gati çdo shtet të Evropës.