Sport

Vit përcaktues për ngjarjet e mëdha

 

Viti që shkoi - 2018 u vlerësua për rezultatet e arritura nga futbolli dhe xhudoja.

Përfaqësuesja e Kosovës në futboll e mbylli vitin pa asnjë humbje, kurse xhudistët me më së shumti medalje të fituara ndonjëherë, shkruan sot Koha Ditore.