Sport

Vëlla e motër, kampionë të KOHËS në edicionin jubilar

 

Nora e Akil Gjakova, vëlla e motër xhudistë, janë kampionë të Evropës, e nga e mërkura edhe të Grupit KOHA.

Nora dhe Akili janë shpallur Sportistë të Vitit 2018 në edicionin jubilar të Grupit KOHA, të njëzetin, që të mërkurën mbrëma u mbajt në hotelin "Emerald" në Prishtinë.