Sport

Një kapiten dhe lider si Berisha

Një kapiten dhe lider si Berisha
 

Dardan Berisha ka qenë në zemër të "bumit" të basketbollit në Kosovë, që po kalon nga një moment historik në tjetrin. Kështu ka shkruar të hënën sajti zyrtar i Federatës Ndërkombëtare të Basketbollit (FIBA), në një artikull që ia ka kushtuar kapitenit të Kosovës dhe liderit të skuadrës Z Mobile Prishtina.

Përmes fundorit Berisha është paraqitur edhe suksesi i Prishtinës në FIBA Europe Cup. Prishtina për herë të parë po luan në fazën e dytë grupore të FIBA Europe Cup, shkruan sot Koha Ditore.