Sport

Vdiq Fatmir Krasniqi, FASK shpreh ngushëllime

Vdiq Fatmir Krasniqi, FASK shpreh ngushëllime

Fatmir Krasniqi, anëtar i Bordit të Federatës së Auto Sportit të Kosovës (FASK) dhe kryetar i Auto Klubit RC Prishtina, ka vdekur pas një sëmundjeje të shkurtë, ka njoftuar FASK.

Krasniqi për shumë vjet me radhë ka qenë punëtor i dalluar në FASK dhe shumë i respektuar në komunitetin e autosportit.