Sport

Te Kosova shpresojnë të bien në një grup me Shqipërinë e Zvicrën

Te Kosova shpresojnë të bien në një grup me Shqipërinë e Zvicrën
 

Te Përfaqësuesja e Kosovës në futboll nuk kanë bërë ndonjë analizë dhe as nuk do të bëjnë para hedhjes së shortit për eliminatoret e "Euro 2020", të dielën në Dublin të Irlandës.

Por dëshira e drejtuesve të përfaqësueses është që të bien në një grup me Shqipërinë, ku barrën kryesore e bartin lojtarët shqiptarë nga Kosova dhe Zvicra, ku yjtë kryesorë janë po ashtu shqiptarët, shkruan sot Koha Ditore.