Sport

Prishtina mëson kundërshtarët e radhës në FIBA Europe Cup

Prishtina mëson kundërshtarët e radhës në FIBA Europe Cup
 

Klubi i basketbollit, Prishtina, ka mësuar tre kundërshtarët në raundin e dytë të FIBA Europe Cup.

Klubi kosovar do të jetë në Grupin I të 16 më të mirëve bashkë me Oliver Wurzburgun e Gjermanisë, Szolnoki Olaj të Hungarisë dhe Karsiyakan e Turqisë.