Sport

Federata e Boksit e Kosovës nuk heq dorë nga udhëtimi në Indi

 

Në Federatën e Boksit të Kosovës (FBOXK) nuk kanë hequr dorë nga udhëtimi në Indi.

Drejtues të Federatës janë të bindur se ekipi i Kosovës në krye me boksieren Donjeta Sadiku do të pajisen me viza hyrëse për Indi. Botërori do të nisë më 15 dhe do të përfundojë më 25 nëntor, shkruan Koha.net.