Sport

Lippi në janar largohet nga Kina

Lippi në janar largohet nga Kina
 

Marcello Lippi do të largohet nga Përfaqësuesja e Kinës në janar të këtij viti, ka konfirmuar të enjten tekniku italian.

Lippi 70-vjeçar, është seleksionues i Kinës prej vitit 2016 dhe këtë post do ta mbajë deri pas përfundimit të Kupës së Azisë, në janar të vitit të ardhshëm.