Sport

Sokoli injoron Batatinën, thotë se nuk e bojkotuan të gjithë lojtarët

Sokoli injoron Batatinën, thotë se nuk e bojkotuan të gjithë lojtarët
 

Ish-trajneri i Llapit, Bylbyl Sokoli, nuk ka dashur të flasë për sulmin që i është bërë nga persona ende të panjohur, duke thënë se policia i ka kërkuar që të heshtë në këtë fazë të hetimeve.

Por, Sokoli ka folur për largimin nga Llapi, ku edhe e pranoi se raportet e tij me drejtorin sportiv të llapjanëve, Tahir Batatina, nuk kanë qenë të mira dhe hezitoi t’i përgjigjej Batatinës për akuzat që i ka bërë në drejtim të tij.