SOT

Interesim i lartë për marrjen e vaksinave të reja

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Lista kalendarike e vaksinave në Kosovë është pasuruar edhe me tri vaksinat e reja për fëmijët e moshave të hershme.

Këto janë: vaksina e “Rotavirusit”, “Pneumokokut” dhe “Humanpapilloma”.