SOT

Efekti i një molle në ditë për të qenë larg sëmundjeve

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Edhe mjekët e konfirmojnë se konsumimi i frutave dhe perimeve për çdo ditë na bënë të jemi imunë ndaj shumë sëmundjeve.

Sëmundja e diabetit është njëra prej tyre, problem me të cilin ndoshta asnjëherë në jetën tuaj nuk do të përballeni nëse pjesë të shujtës ditore do ta keni së paku një mollë.