SOT

Debat në shilte për barazi për personat me aftësi të kufizuara

 

Po shkojmë në Prizren. Dita botërore e personave me aftësi të kufizuara u shënua me aktivitete në shkollën fillore “Lekë Dukagjini” të premten. “Ulu në shilten time” është aktiviteti që i bëri që krerët institucionalë të Prizrenit të ndajnë kohë bashkë me nxënësit me nevoja të veçanta.

Dita ndërkombëtare për persona me aftësi të kufizuara në shkollën “Lekë Dukagjini” në Prizren u shënua me aktivitete të ndryshme. Krerët institucionalë të Prizrenit patën rastin të ulen bashkë me këta nxënës, dhe të lexojnë mes rreshtash atë se çfarë mund të bëjnë ata.