SOT

9-vjeçari me pasion të madh për klarinetën

 

Gjithmonë e bën të njëjtën rrugë për të shkuar në vendin e preferuar të tij.

Nëpër Shadërvan, ai ecën dhe duke shijuar bukuritë e qytetit, vazhdon me gëzim drejt rrugës, e cila dërgon te vendi ku ai i bie klarinetës.