SOT

Çifti që e la Anglinë për të investuar në Koliq

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

“Mirës e erdhët, jam Arben Leci. Keni ardhur në fshatin Koliq ku ne jemi kthyer pas 30 vjetësh jetesë në Angli dhe kemi dashur të investojmë në vendin tonë”.

Ai së bashku me bashkëshorten, Safeten, pas kthimit nga Anglia, janë hapur një restorant ku përgatitet ndër të tjera edhe ushqimi tradicional.