SOT

Pse fëmijët po e flasin më shumë gjuhën angleze?

 

I ka vetëm 5 vjet dhe tashmë e kupton shumë mirë dhe e flet rrjedhshëm gjuhën angleze.

Është kjo Liana Gashi, nxënëse e parafillores, e cila krahas gjuhës amtare ka interesim të madh edhe për gjuhën angleze.