SOT

Gjurmët e Nënë Terezë në Kishën e Letnicës

 

Është kisha e fshatit Letnicë në juglindje të Kosovës, ku Agnesë Gonxhe Bojaxhiu, atëkohë 17-vjeçare, iu përkushtua jetës fetare.

Që nga ajo moshë, ajo nisi rrugëtimin jetësor të sajin, për t’i ndihmuar të sëmurët dhe të varfrit kudo në botë.