SOT

Receta unike e rasojit nga Mihane Avdullahu

 

Si një nga karakteristikat e stinës së vjeshtës dhe dimrit, përveç turshisë është edhe lëngu me ngjyrë rozë, rasoji.

Mihane Avdullahu e ka mbushur pothuajse gjithë dhomën me shishe të renditura një nga një, pas konservimit të lakrës.