SOT

Jeta e fëmijëve brenda një libri

Foto: KTV
 

Këto janë fjalitë e para të librit të parë të shkrimtares për fëmijë, Remzije Makolli-Ahmeti.

“Aroni dhe kafshët” është vepra e saj, dedikuar nipit, Aronit.