SOT

Artisti i ri që artin e zhvillon në rrugët e Ferizajt

 

Për çdo ditë zë vend skaj rrugës, ku vendos edhe pajisjet që i duhen për të nisur vizatimet.

Emrin e ka Duart dhe me duart e tij ai tash e 10 vjet është bërë i famshëm për punën që bën në Ferizaj.