SOT

Nxënësja e shkollës profesionale që hapi biznes kuzhine

 

Qendra e Kompetencës është një nga shkollat që ofron të mësoni disa profesione, të cilat nuk janë të zakonshme nëpër shkollat e tjera.

Pjesë e profileve që i ofron kjo qendër është edhe Asistent i Sigurisë Ushqimore dhe Dietat, ku nga përfundimi me sukses i këtij profili, nxënësit arrijnë të licencohen dhe të ofrojnë shërbime që lidhen me titullin që ata kanë marrë.