SOT

Këngëtari unik i Ferizajt dhe historia e tij

 

Ishte vetëm dy muaj e gjysmë kur e humbi shikimin.

Mungesa e shikimit për Unikun nuk u bë pengesë për realizimin e ëndrrës së tij. Ai shkollën speciale e kreu në Pejë e atë të mesmen në Ferizaj, ku u orientua për muzikë, kurse tani 29-vjeçari është në prag të diplomimit në Fakultetin e Arteve, drejtimi për muzikë.