SOT

Ish mësimdhënësi që riktheu zanatin e të atit

 

Me profesion është mësimdhënës i gjuhës shqipe, por me largimin nga puna pas 17 vjetësh, Fari Luzha e riktheu zanatin e babait të tij në përpunimin e drurit dhe tani po e vazhdon atë i vetëm.

Luzha madje ka ruajtur edhe punishten kur dikur punonte bashkë me të atin, e në të ardhmen thotë se dëshiron ta ketë si muze.